Tennishall


Tennishall av høy kvalitet bygget for krevende værforhold

Best-Hall har levert over 200 haller til idrett siden 1975. 

All produksjon foregår på egen fabrikk i Finland og kun kvalitetsmaterialer blir benyttet. Kontroll på hele verdikjeden fra prosjektering til montering gjør at vi kan garantere for lang levetid på hallen. Selskapet er ISO- sertifisert av Veritas og har sentral godkjenning hos Direktoratet for byggkvalitet. Hallene er dimensjonert i henhold til norske standarder for vind og snølaster. Best-Hall har lang erfaring med å bygge haller i krevende klimaforhold – Norges nordligste idrettshall, Nordkapphallen, ligger i Honningsvåg.

En tennishall fra Best-hall tilpasses den enkelte kunde. Best-Hall har ingen standard bredder, bredden vil avhenge av behov og tomten som er tilgjengelig. Hallen kan bygges med fritt spenn (uten støttesøyler) opptil 100 meters bredde og med ubegrenset lengde. En tennishall fra Best-Hall kan leveres uisolert eller isolert og den kan bygges som stålhall eller dukhall/plasthall.

Se flere eksempler på tennishaller og andre sportshaller under prosjekter .

En investering i en tennishall er et løft for mange klubber, både investeringen i anlegget i seg selv, men også det å klare de løpende driftsutgiftene. En uisolert tennishall har den fordelen at de eneste utgiftene som påløper årlig utover finansieringskostnader, er utgifter til strøm for lys, ventilasjon og forsikring. Det betyr lave årlige driftsutgifter. En isolert tennishall gir mulighet for oppvarming, men selv uten varmekilder vil man få plussgrader vinterstid og tilsvarende lave kostnader. En tennishall fra Best-Hall holder vind og vær ute og gir optimale forhold for trening og konkurranse. 

Vi kan levere over hele landet. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat og god informasjon om hvordan ditt prosjekt kan realiseres.

Writhlington

Kontakt oss