Plasthall

Plasthall med søylefri bæring i stål

Best-Halls plasthall bygges med selvbærende fagverkkonstruksjon i stål. Veggene kles med duk av pvc med markedets høyeste strekkfasthet. Alle hallene dimensjoneres etter kundens behov, bredde opp til 100 meter, søylefritt – lengde ubegrenset. En plasthall fra Best-Hall kan leveres uisolert eller isolert avhengig av behovet for oppvarming.Best-Hall plasthall gir deg en konstruksjon med alt du måtte trenge av tilpasningsmuligheter til ulike arealløsninger. Den er egnet til alle lokaler som krever en åpen løsning uten søyler og egner seg til både industrilokaler og til idrettsformål.

Spesialtilpasset, fleksibel og flyttbar

En plasthall fra Best-Hall blir alltid tilpasset bruksformålet, byggeplassen og landskapet. Det er ingen innvendige søyler som begrenser, noe som gjør det enkelt å bygge lokalet etter dine behov. Lokalet kan også deles opp i separate seksjoner, hvor isolering og temperaturkontroll kan utformes etter produksjon- eller lagerbehov. En plasthall trenger normalt et solid fundament, men hallen kan likevel flyttes og med enkelhet tilpasses for skiftende produksjonsbehov eller videresalg. Avhengig av dine behov kan hallen utstyres med automatiske skyvedører, leddheisporter eller lastedører så vel som personalinngang og nødutganger. Traverskraner for produksjon kan tilpasses hallens bærevegger.

Ekstremt værbestandige og brannsikre

En Best-hall er designet for nordiske værforhold. Best-Hall har lang erfaring med prosjektering av haller i krevende forhold - hallene dimensjoneres etter norsk standard for vind og snølaster. Enhver Best-Hall er brannsikker og har blitt nøye testet. Materialene er brannhemmende og lar ilden passere i en brannsituasjon, slik at røyk og varmeutvikling begrenses.

Garantert lang levetid – nordisk kvalitet

Plasthallen utviklet av Best-Hall benytter kun materialer av høyeste kvalitet som gir lang levetid. Rammestrukturene benytter Ruukkis pulverlakkerte S420 sirkulære seksjonsstål. Vegger og tak er laget av markedets beste PVC- duk fra Serge Ferrari. Best-hall har kontroll på hele verdikjeden og all produksjon foregår på Best-Halls egen fabrikk i Finland. Best-Halls eldste plasthall har nå tjenestegjort upåklagelig i over 40 år. 


Prosjekter