Ishall


Best-hall – lang erfaring med bygging av ishall til ishockey og hurtigløp

Best-Hall har levert over 200 haller til idrett siden 1975, hvorav 40 er ishockeyhaller.  

All produksjon foregår på egen fabrikk i Finland og kun kvalitetsmaterialer blir benyttet. Kontroll på hele verdikjeden fra prosjektering til montering gjør at vi kan garantere for lang levetid på hallen. Best-Hall bygger i henhold til norske standarder for vind og snølaster. Selskapet er ISO- sertifisert av Veritas og har sentral godkjenning hos Direktoratet for byggkvalitet. Best-Hall er en finsk produsent og har lang erfaring med å bygge ishaller til bruk for både ishockey og skøyter.

En ishall fra Best-hall tilpasses den enkelte kunde. Best-Hall har ingen standard bredder, bredden vil avhenge av banestørrelse, behov og tomten som er tilgjengelig. Hallen kan bygges med fritt spenn (uten støttesøyler) opptil 100 meters bredde og med ubegrenset lengde. En ishall fra Best-Hall kan leveres uisolert eller isolert og den kan bygges som stålhall eller duk/plasthall.

Best-Hall bygget i 2018 Norges fjerde ishall for hurtigløp i Kristiansund. Ishallen er 187 meter lang og 73 meter bred – totalt 12500 m2. Dukhallen er uisolert som gjør at sollyset slipper inn i hallen gjennom duken og gir en følelse av å gå utendørs, samtidig som man er beskyttet for vind og vær. Hallen skal benyttes både til hurtigløp, ishockey, bandy, curling og lek på isen for byens innbyggere. Se bilder og mer informasjon om prosjektet Arena Nordvest her.

Se flere eksempler på ishaller og andre sportshaller under prosjekter.

Vi kan levere over hele landet. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat og god informasjon om hvordan ditt prosjekt kan realiseres.

 

"Da vi skulle bygge vår nye skøytehall ble valget av leverandør enkelt. Ved nærmere undersøkelser viste det seg at ingen kunne matche Best-Halls kvalitet og garantibetingelser. Vi er i dag takknemlige for det samarbeidet som var under byggeperioden, de små utfordringer som dukket opp ble løst konstruktivt og smertefritt, og montørlaget samarbeidet med oss som utbygger meget bra. For en relativt liten investering, har vi fått en velfungerende og innbydende hall som vi vil ha stor glede og nytte av i mange år. " - Frode Bjerkelund

Kontakt oss