Håndballhaller

Håndballhall av høy kvalitet bygget for krevende værforhold

Best-Hall har levert over 200 haller til idrett siden 1975. All produksjon foregår på egen fabrikk i Finland og kun kvalitetsmaterialer blir benyttet. Kontroll på hele verdikjeden fra prosjektering til montering gjør at vi kan garantere for lang levetid på hallen.

En håndballhall fra Best-hall tilpasses den enkelte kunde. Best-Hall har ingen standard bredder, bredden vil avhenge av behov og tomten som er tilgjengelig. En håndballhall fra Best-Hall kan bygges som stålhall eller dukhall/plasthall.

Hallen kan bygges med fritt spenn (uten støttesøyler) opptil 100 meters bredde og med ubegrenset lengde. Selskapet er ISO- sertifisert av Veritas og har sentral godkjenning hos Direktoratet for byggkvalitet. Hallene er dimensjonert i henhold til norske standarder for vind og snølaster. Best-Hall har lang erfaring med å bygge haller i krevende klimaforhold – Norges nordligste idrettshall, Nordkapphallen, ligger i Honningsvåg.

Se flere eksempler på sportshaller under prosjekter.

Når du velger Best-Hall som leverandør og samarbeidspartner kan du være sikker på at du mottar en håndballhall av meget høy kvalitet, og at du får god oppfølging både underveis i byggeprosessen og etter at hallen er levert. Vi kan levere over hele landet. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat og god informasjon om hvordan ditt prosjekt kan realiseres.


Prosjekter

Flerbrukshaller

Vigra flerbrukshall

Norge

I 2014 bygget Best-Hall Vigrahallen på Valderøy. Flerbrukshallen er en såkalt hybridløsning med vegger av sandwichpaneler i stålutførelse isolert med mineralull, og tak i PVC med dobbelt membran, isolert med blåsull. Bygningen er delt i to soner, en for fotball og en for andre ballidretter. Garderobe, toaletter og dusj er plassert mellom sonene.

Les mer