Flerbrukshall


Flerbrukshall av høy kvalitet bygget for krevende værforhold.

Best-Hall er et finsk selskap som har levert over 200 haller til idrett siden 1975.

All produksjon foregår på egen fabrikk i Finland og kun kvalitetsmaterialer blir benyttet. Kontroll på hele verdikjeden fra prosjektering til montering gjør at vi kan garantere for lang levetid på hallen. Selskapet er ISO- sertifisert av Veritas og har sentral godkjenning hos Direktoratet for byggkvalitet. Hallene er dimensjonert i henhold til norske standarder for vind og snølaster. Best-Hall har lang erfaring med å bygge haller i krevende klimaforhold – Norges nordligste flerbrukshall, Nordkapphallen, ligger i Honningsvåg.

En flerbrukshall fra Best-hall tilpasses den enkelte kunde. Best-Hall har ingen standard bredder, bredden vil avhenge av banestørrelse, behov og tomten som er tilgjengelig. Hallen kan bygges med fritt spenn (uten støttesøyler) opptil 100 meters bredde og med ubegrenset lengde. En flerbrukshall fra Best-Hall kan leveres uisolert eller isolert og den kan bygges som stålhall eller dukhall/plasthall. Se flere eksempler på flerbrukshaller og andre sportshaller under prosjekter.

Lave driftsutgifter og gode treningsforhold

En investering i en flerbrukshall er et løft for mange klubber og lave driftsutgifter er viktig for klubbøkonomien. En uisolert hall har den fordelen at de eneste utgiftene som påløper årlig utover finansieringskostnader, er utgifter til strøm for lys, ventilasjon og forsikring, noe som gir lave driftsutgifter. Arena Nordvest i Kristiansund er en uisolert flerbrukshall for aktiviteter på is.

En isolert hall gir mulighet for oppvarming for aktiviteter som krever varme, men selv uten varmekilder vil man få plussgrader vinterstid og tilsvarende lave kostnader. Les mer om Vigrahallen i Ålesund er en isolert stålhall med en håndballflate, kunstgressbane og administrasjonsbygg under samme tak.

Når du velger Best-Hall som leverandør og samarbeidspartner kan du være sikker på at du mottar en hall av meget høy kvalitet, og at du får god oppfølging både underveis i byggeprosessen og etter at hallen er levert. Vi kan levere over hele landet. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat og god informasjon om hvordan ditt prosjekt kan realiseres.

 

"Heilt frå starten fungerte samarbeidet med Best-Hall veldig bra, både med den norske representanten og med dei frå finsk side. Dei utfordringane som oppstod, vart håndtert på ein god og konstruktiv måte." - Frode Synnes - prosjektleder Vigra flerbrukshall

Vigra flerbrukshall

Vigra flerbrukshall

Kontakt oss